пʼятниця, 30 жовтня 2015 06:05

Банк оплачує комунальні послуги

— З донькою зайшли на пошту, щоб передплатити журнал. Там дали рекламну листівку Фідобанку. Зацікавила фраза, що установа оплатить комуналку замість мене. Вдома порахував — справді вигідні умови пропо­нують. У нас кілька комп'ютерів. Дружина ремонтує і шиє одяг на замовлення на електромашинці. А ще чайник, пральна машина, кондиціонер. За місяць електрики нагорає до 500 кіловат, — каже киянин 37-річний Андрій Канунін. У серпні відкрив депозит у Фідобанку. Тепер отримує бонуси на оплату комунальних.

— Маю невеликий бізнес — збираю меблі на замовлення. Вдома гроші не люблю тримати. Коли їду на роботу, постійно переживаю, що в хату хтось влізе й винесе все. У Фідобанку відкрив п'ять депозитів по 2 тисячі гривень кожен. За кожні 2 тисячі отримую бонус на комунальні по 200 гривень. Квитанцій не потрібно приносити. Гроші перераховують на картку.

— Програма з компенсації комунальних рахунків стартувала 23 січня цього року. Кілька разів її дію продовжували, — розповідає Олена Дорошенко, директор з пасивних операцій фізичних осіб Фідобанку. — За її умовами, вкладник отримує, крім традиційних відсотків за депозитом, ще й додатковий бонус у вигляді компенсації комунальних платежів. Бонуси можуть отримати власники житла й ті, хто його орендує.

Програма працює так: клієнт розміщує у Фідобанку гривневий депозит від 2 тисяч на термін від трьох місяців. Власникам депозитів від 2 тисяч виплачують 200 гривень бонусу. Якщо депозит від 5000 до 10000 — вкладник отримує до 400 гривень. Від 10 до 20 тисяч — до 600 гри­вень. Для вкладів понад 20 тисяч передбачений бонус до 1200 гривень. Терміни вкладів — 3, 6, 9 і 12 місяців. Компенсація виплачується кожні три місяці. А якщо розмістити три депозити на 12 місяців, можна компенсувати практично всі комунальні платежі за рік. Оформити можна в банку. А також у 1100 відділеннях Укрпошти по всій Україні. Оскільки програма отримала позитивні відгуки серед наших клієнтів, ми вирішили запропонувати її національному оператору поштового зв'язку. Тепер кожен зможе прийти в найближче поштове відділення і скористатися програмою з компенсації комунальних рахунків Фідобанку. Детальнішу інформацію можна отримати в контакт-центрі банку за номером 0 800 30 76 76 або 593 з мобільного.

Бонуси 200 і 400 грн нараховуються клієнтам автоматично на їхній рахунок у банку. Якщо понад 400 грн — необхідно принести в установу або завантажити на фінансову платформу fidomarket.ua копії комунальних квитанцій.

Від початку дії програми Фідобанк виплатив клієнтам понад 10 млн грн компенсації для оплати рахунків за комунальні послуги.

Зараз ви читаєте новину «Банк оплачує комунальні послуги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути