четвер, 28 травня 2009 07:08

Балкон обвалився разом із господинею

74-річна Емма Ружицька впала з балконом із другого поверху.

Жінка розвішувала на балконі опівдні 19 травня білизну. Вона живе з чоловіком у трикімнатній "хрущовці" п"ятиповерхівки на вул. Леніна, 37 у райцентрі Бердичів Житомирської області.

— Ми планували на дачу їхати, але залишилися вдома, — розповідає господар Броніслав Михайлович, 75 років. — Я дивився телевізор. Чую, жінка каже, що з балкона сорочка впала на землю. Внизу бігали сусідські діти, крикнули, що принесуть. Але Емма не схотіла, попросила їх відійти подалі. Сказала мені спуститися. Тільки я піднімаюся з дивана, як жінка ластівкою летить разом із балконом…

Дружина лежала у дворі на балконі. Чоловік босоніж вибіг на вулицю. За хвилину повернувся, аби викликати "швидку". Лікарі зафіксували в Емми Петрівни черепно-мозкову травму, забій м"язів тазу, ушкодження правої стопи. Жінка перебуває у травматологічному відділенні Бердичівської міської лікарні. Ходити їй не можна. На обличчі синці.

— Я родом із російського міста Самара. Маю квартири в Бердичеві й Самарі, — розповідає Ружицька.

До пенсії жінка працювала вчителькою початкових класів у середній школі N6, її чоловік — у котельному цеху місцевої районної електромережі. Мають дорослих синів Сергія й Олександра.

— У цю квартиру ми вселилися 16 березня 1962 року, — згадує Ружицька. — Будинок якраз тоді здали. А 1 квітня народився син Саша. Він одноліток будинку.

Зараз ви читаєте новину «Балкон обвалився разом із господинею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути