пʼятниця, 21 жовтня 2011 07:15

Андрій Сяндер виграв квартиру за півмільйона гривень

Автор: фото: Олександр Каневський
  Андрій Сяндер із сином Іваном на руках, донькою Віолеттою, дружиною Мариною (крайня праворуч) та ведучими лотереї ”ХТО ТАМ” на врученні ордера від виграної квартири
Андрій Сяндер із сином Іваном на руках, донькою Віолеттою, дружиною Мариною (крайня праворуч) та ведучими лотереї ”ХТО ТАМ” на врученні ордера від виграної квартири

15 жовтня в студії лотереї "ХТО ТАМ" виграли головний приз — квартиру вартістю 500 тис. грн. Переможцем став 26-річний Андрій Сяндер із Хмельницького. Загалом це житло стало 15-м виграним у лотереї протягом 2011 року.

Сяндери переїхали в Україну з Уренгоя, що у Тюменській області Росії, кілька років тому. Жили в селі у батьків Андрія. У пошуках роботи переїхали в Хмельницький. Винаймали однокімнатні квартири, коли народився син Іван, почали орендувати двокімнатну, щоб донька 7-річна Віолетта могла висипатися. Андрій працює будівельником. У нього своя невелика бригада, разом з якою робить євроремонти.

— Заробітки непогані, але накопичити грошей на власну квартиру просто нереально, — розповідає Андрій. — Усі гроші йдуть на утримання сім'ї — дітей і дружини Марини. Вона знаходиться у відпустці по догляду за дитиною.

Сім'я грає у квартирну лотерею "ХТО ТАМ" місяць. Марина побачила по телевізору рекламу і розповіла чоловікові. Коли потрапили в студію, прагнули виграти головний приз. Вдалося це з другої спроби.

— Вирішили приз узяти грошима. За них у Хмельницькому можна дво- або навіть трикімнатну квартиру купити, — каже Андрій.

"ХТО ТАМ" — це єдина лотерея в Україні, яка дає можливість виграти 500 тис. грн миттєво або ж квартиру в телестудії. За час її існування, з 2004 року, переможцями стали 338 людей.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Сяндер виграв квартиру за півмільйона гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути