вівторок, 19 лютого 2013 00:45

Як відзначити 23 лютого

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Полювання чи риболовля з друзями — добрий спосіб відзначити свято 23 лютого. А потім зігрітися й поспілкуватися у приємному товаристві
Полювання чи риболовля з друзями — добрий спосіб відзначити свято 23 лютого. А потім зігрітися й поспілкуватися у приємному товаристві

День захисника Вітчизни — свято справжніх чоловіків. Як би там не було, але відзначати його збираються усі. Навіть ті, хто про військову службу знає лише з телесеріалів та розповідей батька. Пропонуємо п'ять ідей, як весело відсвяткувати 23 лютого.

По трофеї

Тим, хто за монітором комп'ютера забув, що полювання й риболовля з давніх-давен вважаються істинно чоловічими заняттями, нагадуємо: 23 лютого — гарний привід згадати про свої первісні інстинкти. Чому б не гайнути з друзями на полювання або рибалку? Незабутні враження — гарантовані. А якщо додому повернетеся з трофеєм — буде про що розповідати до наступного свята. Головне, заздалегідь потурбуйтеся не тільки про спорядження. Подбайте, щоб було вдосталь їжі та напоїв. Ну й, звичайно, сто грамів для настрою. Що то за полювання без Nemiroff?

Дух азарту

Кому по душі азарт і суперництво, а з риболовлею і полюванням не склалося, можуть чудово провести час у більярдній чи боулінг-клубі. Дуплети й страйки — унікальна можливість зайвий раз підкреслити свою мужність, продемонструвати силу й спритність перед прекрасними дамами. А там, як кажуть, усі козирі вам у руки.

Для душі й тіла

Що може бути краще, як холодного лютневого дня чоловічою компанією попаритися в лазні, розігріти тіло запашним віником, а потім пірнути в ополонку з крижаною водою, басейн чи в кучугуру снігу.

На шашлик

Зимовий пікнік — ще одна ідея для відзначення чоловічого свята. Чарівність засніженого лісу, морозне повітря, жар яскравого багаття, аромат шашлику, пісні під гітару й хороша компанія... Готуючись до вилазки, не забудьте про теплі речі й щось міцніше. Немає шансів захворіти чи переохолодитися з настойкою Nemiroff "Медова з перцем". На собі перевірено: не тільки чудово зігріває, а й від вірусів захищає.

Домашнє застілля

Тим, кому не вдасться святкового дня вирватися з дому, залишається сподіватися на винахідливість дружин і подруг. У решті-решт, можна запросити друзів до себе. Будьте впевнені, жінка організує таке застілля, що всі рибаки, мисливці й гравці позаздрять. Ще й подарунок теплий і затишний піднесе. Адже кожна господиня знає: як привітаєш чоловіка з 23 лютого, так проведеш 8 березня.

Отож вибирайте свій варіант святкування, веселіться і отримуйте задоволення. Гарного вам настрою і яскравого смаку життя.

Зараз ви читаєте новину «Як відзначити 23 лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути