понеділок, 12 жовтня 2009 18:40

Як вам живеться по сусідству з очисною станцією?

Харківський масив — один зі столичних районів, які постраждали від пожежі на мулових полях. "ГПУ" запитала жителів, як їм живеться по сусідству з Бортницькою станцією аерації.


Тетяна Бондарчук, 34 роки:

— До нас щовечора доходять неприємні запахи з Бортницької станції. Воно починає смердіти, коли йдемо з роботи. Щільно зачиняємо вікна та двері. Наслідків від цих викидів на собі поки що не відчуваємо.


Світлана Богдан, 49 років:

— Вони щось уночі викидають. Бо у кого проблеми з легенями, гостро на це реагують. Коли підвищена вологість, дуже чути каналізацію і гарь зі сміттєспалювального заводу. Деякі мої знайомі повиїжджали з цього району. Мама не може в мене ночувати — вночі просто задихається.


Володимир Супік, 64 роки:

— Та у нас і без Бортницької станції вистачає забруднювачів! Чого вартий сміттєспалювальний завод. Їхня труба постійно смердить. Дим іде на Дарницю. Але коли вітер повертає в нашу сторону, дихати неможливо. Особливо вночі. Там запах незрозуміло чого. Я недавно переїхав на Харківський масив із центру. Там страшні вихлопи від машин. Теж дихати не можна.

Зараз ви читаєте новину «Як вам живеться по сусідству з очисною станцією?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути