пʼятниця, 08 січня 2016 00:00

9-річний хлопець добу просидів у льоху

У Полтаві 9-річного Анатолія Малюха батьки на добу зачинили в льох. 38-річна Світлана і 35-річний Ігор кажуть, що зробили це не умисне. Крик дитини почули сусіди й визволили 4 січня.

— Він сильно гепав у двері. Собака у дворі розривався, а батьки не чули. Я ломом зірвав замок. Коли Толік вийшов, то ручки були червоні від ударів. І голос сів від холоду. Але усміхався. Одразу побіг у хату й відрізав скибку хліба. Казав, у льоху поїв раз — квашену капусту й кілька груш. Добре, там стояв обігрівач, то грівся від нього, — розповідає сусід 58-річний Анатолій Хрущ. — Батьки зрозуміли, що дитина була зачинена, коли він вбіг у хату. Думали, спав у своїй кімнаті.

— Зранку ми з чоловіком пішли в погріб вкутати капусту й поставити обігрівач, щоб не померзли овочі. Син крутився біля нас. Коли виходили, не помітили, що залишився. А він і голосу не подав, — каже Світлана. — Потім до нас прийшли гості. Допізна з ними засиділися, багатенько випили. Увечері зморило. Не перевірила, чи дитина в своїй кімнаті. Стидно, що таке натворили. Це вперше. Тільки й прошу в дитини вибачення. Накупили антивірусних ліків, аби не захворів від переохолодження.

Сусіди кажуть, сім'я благополучна. Подружжя торгує одягом на базарі. Анатолій — їхній єдиний син.

Зараз ви читаєте новину «9-річний хлопець добу просидів у льоху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути