вівторок, 21 квітня 2015 12:43

Постійні клієнти "Київської Русі" отримали бонуси та знижки
4

Подружжя львів'ян – Галина та Мирослав Юрчаки – уже вчетверте збираються на відпочинок у санаторій у Східниці "Київська Русь". Вперше Галина приїхала туди на робочу конференцію.

"Ми були три дні. Працювали у дуже комфортній конференц-залі на 30 місць. Жили у затишних номерах. Вечорами теж не нудьгували – там є ресторан, більярд, кінотеатр. Одразу намовила чоловіка поїхати туди на відпочинок. Цього року з друзями збираємося", - розповідає Галина Юрчак. Працює менеджером по рекламі.

У чотиризірковому готелі "Київська Русь" забезпечують найкращий відпочинок в Карпатах у поєднанні з якісним і ефективним лікуванням. Особливістю комплексу є індивідуальний підхід висококваліфікованого персоналу до побажань кожного гостя, як дорослого, так і дитини.

У готелі - 59 комфортабельних номерів. Для комфортного відпочинку є бар, караоке, барбекю, салон краси, тренажерні зали. Гості санаторію відвідують кабінет східної медицини, тайський масаж, закритий басейн, фінську сауну, інфрачервону сауну, відкритий басейн з джакузі. У санаторію є власний бювет мінеральних вод, які подаються з шести джерел.

Медичний центр готелю "Київська Русь" надає широкий спектр медичних послуг з використанням найсучаснішого обладнання та технологій.

"Я, як терапевт з багаторічним досвідом роботи, захоплений високим професіоналізмом лікарів "Київської Русі". Усе лікування гармонійно поєднане з відпочинком. Людям гарантують анонімність. У санаторії добре розвинута терапія, гінекологія, гастроентерологія, урологія та неврологія. Люди їдуть, аби підлікувати щитовидну залозу, опорно-руховий апарат, нирки, органи дихання. Багато методик лікування, які застосовуються у "Київській Русі", я запозичив для своєї медичної практики", - каже Мирослав Юрчак.

У медичному центрі "Київської Русі" проводять різноманітні фізіотерапевтичні процедури – магнітотерапію, ультразвукову терапію, внутрішньовенне лазерне очищення крові, різні види лікувальних масажів. Також застосовують гірудотерапію, душ Шарко, грязелікування, східну медицину. У лікуванні використовують мінеральну воду "Нафтуся", яку видобувають з 38 джерел і більше 17 свердловин з різним фізико-хімічним складом. Вартість лікування у "Київській Русі" залежить від застосовуваних процедур і тривалості. Для Юрчаків, як постійних клієнтів, лікарі медичного центру "Київська Русь" розробили готові лікувальні тури. Вони включають в себе процедури, комфортне проживання в готелі, приємні знижки і бонуси. Такі ж путівки діють для відвідувачів, які точно впевнені в своєму діагнозі.

Для постійних гостей в готелі діє система накопичувальних знижок. Для отримання дисконтної карти гість повинен отримати послуги проживання на суму: 5% (Silver) - від 70 000 грн, 10% (Gold) - від 150 000 грн, 15% (Platinum) - від 250 000 грн. Дисконтні картки VIP надають знижку на проживання 20% та на медичні послуги – 10%.

Для накопичувального підсумку сумується усе проживання. Дисконтна картка надає гостю право отримати знижку на проживання відповідно до номіналу картки. Дисконтні картки не є іменними, тому ними можуть користуватися друзі та родичі. Знижка на медичні послуги дійсна лише для власників карток.

Знижка дисконтних карток розповсюджується на усі медичні послуги, крім тайського масажу, процедури східної медицини, консультацій, процедури та обстеження вузьких спеціалістів, процедури стоматолога.

Детальнішу інформацію про лікувально-оздоровчий комплекс "Київська Русь-Східниця" можна дізнатися на сайті або за телефонами: (03248)48901, (095)4143344, (067)6568955.

Адреса готелю: Львівська обл, смт. Східниця, вул. Шевченка, 2а.

Зараз ви читаєте новину «Постійні клієнти "Київської Русі" отримали бонуси та знижки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути