пʼятниця, 05 грудня 2014 15:00

Курортний готель "Київська Русь-Східниця" запрошує на Різдвяні канікули
5

Новий рік - це яскраве й веселе свято, і ті, хто хоч раз зустрічав його у Східниці не забудуть його ніколи.

Курорт Східниця –один із небагатьох курортів України, який розташований у надзвичайно сприятливих умовах гірської місцевості. Його природні мінеральні води не мають аналогів у Європі.

Протягом цілого року на відпочиваючих радо чекають у чотиризірковому готелі "Київська Русь – Східниця".Персонал готелю пропонує провести у їхньому готелі Різдвяні канікули.

Родина Трушів –Оксана та Андрій із дітьми з Києва вже другий рік поспіль проводитимуть Різдвяні канікули у "Київській Русі –Східниці". Кожного року персонал готелю готує для дорослих та дітей святкові програми у традиційному західноукраїнському стилі.

"Вперше ми приїхали у готель за порадою друзів, шукали місце де можна не лише приємно відпочити, а й зміцнити здоров`я. Для цього в чотиризірковому готелі "Київська Русь" є всі належні умови. Провівши діагностику та обстеження, працівники медичного центру нададуть рекомендації щодо стану здоров`я, – говорить Андрій Труш.

Є власна лабораторія крові, за допомогою сучасного медичного обладнання проводиться комплексне обстеження і діагностика методом ультразвукового дослідження, функціональної діагностики, а також великого переліку лабораторних досліджень.

Гостям пропонують озоно- і озокеритотерапію, лікування п'явками, вуглекислими та скипидарними ваннами, лікувальний масаж, усі види душів. До кожного відвідувача застосовують індивідуальний підхід з врахуванням усіх показів та протипоказів.

У лікуванні допомагає мінеральна вода "Нафтуся" Східницького родовища, яке налічує 38 джерел і понад 17 свердловин з різним фізико-хімічним складом. При вживанні покращуються процес жовчевиведення, нормалізується травлення в кишківнику. В готелі "Київська Русь" функціонує бювет, в якому можна набрати мінеральної води з шести джерел. Вода із джерел та свердловин довозиться тричі на день і зберігається згідно норм.

Також у "Київській Русі" пропонують програму реабілітації при хронічних захворюваннях сечостатевої системи. Зокрема, там лікують хронічні запальні процеси нирок і сечовивідних шляхів, передміхурової залози, сечокам'яну хворобу, літогенні діатези, лікують хронічні захворювання суглобів, остеохондроз хребта, посттравматичні ушкодження суглобів.

"На території готелю комфортно відпочивати дорослим та дітям, - продовжує Оксана Труш. Відпочиваючі можуть відвідати салон краси, тренажерний зал, басейн з джакузі, фінську, інфрачервону сауну, кінотеатр, у якому пропонують сеанси кінофільмів для дітей та дорослих, є два більярдні столи у барі готелю, який працює цілодобово.

"У салоні красоти працюють справжні фахівці своєї справи, - розказує Оксана. - Мені допомогли скласти індивідуальну програму перебування . Майстри салону також розробили  спеціальні програми для омолодження та оздоровлення.

Для дітей облаштовані дитячі кімнати. У зимовий період нададуть санчата на прокат. Також у готелі є постійний доступ до мережі Інтернет, що є важливим для сучасних дітей.

Найчистіше повітря, тиша гірського селища в Карпатах і цілющі мінводи - заради цього до Східниці їдуть з усього світу.

У готелі "Київська Русь – Східниця" створені всі умови для хорошого відпочинку, у ньому панує відчуття затишку, сама природа навколо допоможе відновитися організму. Відпочинок залишає відчуття приємної насолоди протягом довгого часу.

У зимовий період у готелі для всіх гостей щотижня організовують трансфер до гірськолижних комплексів. Побувавши хоча б раз у Східниці, ви обов'язково повернетеся туди знову.

Детальнішу інформацію про лікувально-оздоровчий комплекс "Київська Русь-Східниця" можна дізнатися на сайті або за телефонами: (03248)48901, (095)4143344, (067)6568955.

Адреса готелю: Львівська обл, смт. Східниця, вул. Шевченка, 2а.

Зараз ви читаєте новину «Курортний готель "Київська Русь-Східниця" запрошує на Різдвяні канікули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути