середа, 09 листопада 2016 16:05

Спецтема: Навколосвітня подорож Леоніда Єзерського

Краще спробувати та пошкодувати, ніж не спробувати - красуні Москви

Автор: Леонід Єзерський
 

Аліса Ємельянова, 33 роки, флорист

Люблю плавання, кататися на велосипеді, піші прогулянки. Забратися на високу гору. Бо тут треба досягнути ціль. З їжі подобається гарбузовий суп-пюре, курка запечена, замочена в ряжанці, цибулі та спеціях. З фруктів – яблука, банани, мандарини. Улюблені квіти – лізіантус, махрові гербери та георгіни. У чоловіків подобається активна життєва позиція. Коли може чітко запропонувати не просто зустріч, а її формат: "Ковзанка, 6 вечора, понеділок, займає дві години. Потім йдемо в кафе". У стосунках обов'язковим є спільна діяльність. В людях і в собі люблю організованість, гумор і регулярну зайнятість. Кредо - як би не було важко, намагайся бути незалежним і давай іншим таку можливість.

Автор: Леонід Єзерський
 

Олеся Хвічіа, 23 роки, актриса

Дуже люблю театр, кіно. Вони мене вчать жити свідомо, бачити життя прекрасним. Виступати на сцені страшно, але мені це подобається. Із їжі - кавун, авокадо, помідори, шоколад, горіхи та мед. Зараз займаюсь каларі паяту – це індійське єдиноборство. В чоловіках люблю розуміння, коли на нього можна покластися, спокій. Кредо – тут і зараз.

Автор: Леонід Єзерський
 

Аміна Магамаєва, 21 рік, перукар

Люблю коров'яче свіже прохолодне молоко, ківі, помідори. У вільний час ходжу в кіно, гуляю з друзями. Люблю лижні гонки. В людях подобається чесність. Кредо – вік живи, вік учись.

Автор: Леонід Єзерський
 

Хажар Магамаєва, 24 роки, візажист

Люблю лимон, баранячий шашлик. Особливо, коли його готує рідний дядько. Подобається їздити в гості, по можливості в інші міста. Кататися на велосипеді, лижах. В баню ходити. В людях люблю щирість. Кредо – краще спробувати та пошкодувати, ніж не спробувати.

Зараз ви читаєте новину «Краще спробувати та пошкодувати, ніж не спробувати - красуні Москви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути