Ексклюзиви
четвер, 03 березня 2016 15:50

10 порад для тих, хто збирається у подорож

 

Багато туристів, збираючись відвідати Рим, Париж чи інші цікаві місця, хочуть зробити це максимально дешево, але при цьому навіть не здогадуються з якими проблемами можуть зіткнутися, приїхавши на місце призначення.
Щоб не упустити можливості залишити собі приємні враження від мандрівки, необхідно про це потурбуватися заздалегідь. Тому важливо правильно вибрати туристичне агентство і запропоновані ним тури.
1. Перш ніж вибирати агенцію, або скористатися послугами гіда, розпитайте близьких, друзів, родичів, знайомих, які могли раніше користуватися такими послугами і прислухайтеся, що вони можуть порекомендувати.
2. Зверніть увагу на те, де розташований офіс компанії. Будь-яка організація, яка має хорошу репутацію, не буде розміщувати свій офіс або філію на околиці міста або в спальному районі.
3. Подивіться на обслуговування. В хорошому агентстві буде чисто і затишно, вам можуть навіть запропонувати випити чашечку кави або чаю під час очікування.
4. Нагороди і досягнення. Будь-яка організація або підприємство, безумовно, гордиться тим, що має які-небудь досягнення. І наявність на стінах почесних грамот, дипломів або сертифікатів буде в свою чергу тільки додавати престиж і повагу з боку клієнтів.
5. Коли ви ще не зважилися і сумніваєтеся у своєму виборі, використовуйте інтернет для пошуку, набравши, наприклад, "екскурсія з гідом в Римі", познайомтеся з відгуками інших клієнтів, які вже побували на екскурсіях від обраної вами туристичної фірми.
6. Оцініть вартість послуг гідів, трансфер, проживання, і розпитуйте про деталі, які вас цікавлять щодо обраного вами туру. Нічого в цьому поганого немає, адже перш за все ви цікавитеся з найкращих спонукань, піклуючись про своє здоров'я і безпеку для життя.
7. Рівень підготовки обслуговуючого персоналу. Та крім того, що вам запропонують почекати, важливо також зауважити і те, як працює працівник з клієнтом, оцінити настільки якісно він орієнтується у всіх тонкощах і нюансах своєї роботи, може переконати клієнта вибрати ту чи іншу екскурсію, тур, чи ввічливо спілкується з замовником.
8. Спосіб оплати. Це окрема тема. Тут кожне агентство диктує свою політику, адже найчастіше з вас будуть вимагати спочатку аванс, а потім виплату решти грошей (для придбання квитків або бронювання номера в готелі). А тому дуже важливо уточнити все під час особистого візиту.
9. Допомога для клієнтів. У деяких компаніях є така послуга, як відкриття візи або навіть допомога в отриманні закордонного паспорта, чи в заповненні Green Card анкети для участі в лотереї у випадку, коли ви збираєтеся виїжджати в США. Все це можна зробити у вашому агентстві, адже так буде і швидше і простіше, оскільки це може навіть бути включено у вартість надаваних послуг.
10. І на завершення: прислухайтеся до думки своїх рідних і самостійно оцініть, чи сподобалося вам бувати тому місці і, якби вам знову довелося шукати з ким відправитися в подорож, чиїми послугами ви б хотіли скористатися..



Зараз ви читаєте новину «10 порад для тих, хто збирається у подорож». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути