пʼятниця, 04 червня 2010 09:21

Візи до Америки подорожчали

Із 4 червня за американську візу потрібно буде платити на $10 більше. Тепер за дозвіл відвідувати Америку протягом року доведеться віддати $140.

Киянка Олена Трухова, 31 рік, почала оформлювати візу місяць тому.

— Друзі запросили погостювати до себе в Денвер на літо. Почала збирати документи. Заплатила консульський збір — 131 долар. Співбесіду призначили на 12 червня. Кілька днів тому мені подзвонили з консульства і сказали доплатити ще 10 доларів. Інакше мої документи не розглядатимуть.

Подорожчання віз пояснюють складнішим процесом їх виготовлення. Аби захистити документ від підробок, використовуватимуть якісніший папір.

— Спершу візи подорожчають лише для туристів і бізнесменів. Вони звертаються найчастіше, — розказує менеджер компанії "Віза-консалтинг" Олег Рябчий, 32 роки. — Ті, хто хочуть пройти стажування в Америці чи їдуть за програмою культурного обміну, будуть платити 150 доларів. Коли їдете в США з великими інвестиціями, треба віддати 390. Для одруження в Америці потрібно заплатити 350 доларів. Незважаючи на подорожчання, в нас багато клієнтів. На червень готуємо 15 пакетів документів.

Зараз ви читаєте новину «Візи до Америки подорожчали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути