пʼятниця, 08 січня 2016 07:20

Зідан став головним тренером "Реала"

Зідан став головним тренером "Реала"

— Хочу подякувати клубу за наданий шанс. Нині в мене ще більше натхнення, ніж коли перейшов сюди як гравець, — каже 43-річний Зінедін Зідан.

Увечері в понеділок його призначили головним тренером мадридського "Реала" — найвеличнішого клубу світу. Зідан змінив Рафаеля Бенітеса, який не протримався на цій посаді навіть півроку.

Найкращий футболіст світу-1998, чемпіон світу та Європи у складі збірної Франції, переможець Ліги чемпіонів — Зідан починає самостійну тренерську кар'єру на такому рівні. Позаторік він виграв Лігу чемпіонів як помічник головного тренера "Реала" Карло Анчелотті. Цього сезону працював із другою командою клубу. Вона виступає в третій лізі іспанського чемпіонату. Посідає друге місце, відстаючи від лідера на чотири очки.

Дебютний матч Зідана-тренера запланований на 9 січня, субота. "Реал" прийматиме "Депортиво". Початок — о 21.30 за київським часом, транслюватиме телеканал "Футбол 1".

Зараз ви читаєте новину «Зідан став головним тренером "Реала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути