Ексклюзиви
вівторок, 23 лютого 2016 00:30

Шанси "Шахтаря" проти "Шальке" залишаються рівними

Донецький "Шахтар" 25 лютого проведе повторний матч 1/16 фіналу Ліги Європи. Суперник — німецький "Шальке" із Гельзенкірхена. Перша гра у Львові закінчилася внічию — 0:0.

— "Шахтарю" в Гельзенкірхені буде вкрай важко, бо випала вся центральна вісь команди, — каже колишній форвард команди 59-річний Віктор Грачов. — До проданого Тейшейри й дискваліфікованого Фреда приєднався ще й вилучений у Львові Кучер. Без нього буде дуже важко не пропустити.

Віктор Олександрович не поспішає визнавати "Шальке" фаворитом протистояння.

— Нічия 0:0 залишає рівні шанси обом суперникам. Пропущений німцями м'яч одразу зробить їхнє завдання щодо виходу до наступного кола вкрай складним. Я дивився останню гру Гельзенкірхена проти "Штутгарта" (1:1, "Шальке" грав удома. — ГПУ). Наші суперники занадто виклалися у львівському матчі. У другому таймі "Шальке" зовсім зупинився. "Штутгарт" робив на полі, що хотів. Підозрюю, німці фізично не витримають і проти донеччан. Прогнозую, що обидві команди мало дбатимуть про захист. Якби "Шахтар" умів грати від оборони, він обов'язково вже зіграв би в півфіналі Ліги чемпіонів. Однак донеччани так і не навчилися "зачинятися" й терпляче вичікувати на свій шанс. На атаку суперника вони відповідатимуть атакою. Думаю, зараз шанси залишаються рівними. Все вирішуватиме фактор талану й здатність атакувальних гравців скористатися шансами на взяття воріт. Нагоду обов'язково матимуть обидві команди.

Зараз ви читаєте новину «Шанси "Шахтаря" проти "Шальке" залишаються рівними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути