пʼятниця, 30 серпня 2013 00:30

Роман Зозуля став найкращим гравцем минулого туру чемпіонату України

Автор: фото з сайта www.volynpost.com
 

Форвард дніпропетровського "Дніпра" 23-річний Роман Зозуля став найкращим гравцем минулого туру чемпіонату України. Забив два голи у ворота донецького "Шахтаря". Ще один м'яч "Дніпро" провів з пенальті, якого призначили за фол проти Зозулі. Дніпропетровці перемогли "гірників" — 3:1.

— Роман провів чудовий матч, — каже колишній форвард збірної України 44-річний Іван Гецко. — Але треба відзначити його партнерів: Зозуля — форвард залежний, і йому потрібні передачі. У грі з "Шахтарем" партнери чудово асистували Роману. Більше це стосується другого тайму, коли він почав діяти на вістрі атаки. Доти — допомагав Селезньову.

Головна Романова риса — працездатність. Він не зупиняється ані на мить, відкривається під передачі. Навряд чи може обіграти трьох суперників поспіль, але "прочитати" епізод, правильно обравши позицію, — це його.

Невдовзі поєдинок Україна — Англія. Не виключаю, що Зозуля вийде на поле у стартовому складі разом з Марко Девичем. Дніпропетровець діятиме на позиції першого форварда, а гравець "Металіста" — під ним.

Зараз ви читаєте новину « Роман Зозуля став найкращим гравцем минулого туру чемпіонату України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути