пʼятниця, 23 серпня 2013 07:00

Рамос проти "Шахтаря" гратиме в атакувальний футбол

У неділю Дніпропетровськ прийме центральний матч сьомого туру чемпіонату України. Місцевий "Дніпро" гратиме з донецьким "Шахтарем".

— Уболіватиму за дніпропетровську команду, — говорить "ГПУ" колишній футболіст київського "Динамо" 40-річний Павло Шкапенко. — Я із Запоріжжя, тому "Дніпро" мені ближчий. Але господарям буде важко: у четвер увечері вони грали виїзний поєдинок Ліги Європи. А "Шахтар" цілеспрямовано готувався до поєдинку на "Дніпро Арені" впродовж тижня. І все-таки сподіваюся, що "Дніпро" переможе — 2:1.

Що може допомогти дніпропетровцям?

— Команда тренера Хуанде Рамоса грає в атакувальний футбол. Думаю, так буде і проти "Шахтаря", незважаючи на силу "гірників". У класній формі Женя Селезньов. Форвард у двох останніх матчах за збірну і клуб забив два голи. Один дотик і гол — він молодець.

Донецький клуб на мене поки що не справляє такого гарного враження, як торік. Команда не знайшла баланс після того, як відбулися серйозні кадрові зміни.

У складі "Дніпра" просить трансферу Джуліано — ключовий півзахисник. Його поки що не відпускають. Це може вплинути на гру бразильця?

— Навряд. Який сенс йому "сачкувати" на полі? Та й тактичний вибір у півзахисті, де грає бразилець, є. Не буде Джуліано — вийде Матеус. А от обороні "Дніпра" бракує класу. Це слабке місце. Думаю, треба взяти кількох класних захисників з українськими паспортами. Якщо "Дніпро" програє "Шахтареві", не думаю, що шанси навіть на чемпіонство для команди Рамоса будуть утрачені — це тільки початок сезону. Але якщо найближчим часом помітного прориву в результатах і трофеях для "Дніпра" не буде, наступний сезон, цілком можливо, команда почне з іншим тренером.

Наставник "Шахтаря" Мірча Луческу почергово випускає на поле воротарів — Андрія П'ятова й Артема Каніболоцького. Хто вийде у стартовому складі на "Дніпро Арені"?

— Каніболоцький — класний голкіпер, але я віддав би перевагу П'ятову. Думаю, Андрій і має стояти проти "Дніпра", бо минулого туру грав Артем.

Найнебезпечніший гравець "Шахтаря"?

— Нікого поки що не можу відзначити. Теперішній "Шахтар", як на мене, — команда, що успішно грає на результат. Особливо ніхто не виокремлюється.

Футбол. Чемпіонат України. Прем'єр-ліга

Матч 7-го туру

25 серпня, неділя

"Дніпро", Дніпропетровськ — "Шахтар", Донецьк

19.30. Дніпропетровськ. Стадіон "Дніпро Арена", розрахований на 31 тис. глядачів. Прогноз погоди: +28°С, хмарно

Суддя: Анатолій Жабченко, Сімферополь

ТБ: "2+2"

Он-лайн: "gazeta.ua"

Дискваліфіковані: немає — немає

Шанси команд: перемога "Дніпра" — 20%, нічия — 50%, перемога "Шахтаря" — 30%

Зараз ви читаєте новину «Рамос проти "Шахтаря" гратиме в атакувальний футбол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути