четвер, 09 липня 2009 19:21

Пато витратив на весілля мільйон доларів

Автор: фото: REUTERS/Bruno Domingos
  Бразильська акторка Стефані Бріто пообіцяла чоловікові Алешандре Пато, нападникові італійського ”Мілана”, народити чотирьох дітей
Бразильська акторка Стефані Бріто пообіцяла чоловікові Алешандре Пато, нападникові італійського ”Мілана”, народити чотирьох дітей

Бразильський нападник "Мілана" 19-річний Алешандре Пато в середу одружився зі співвітчизницею, акторкою Стефані Бріто, 22 роки. Весілля гуляли в Ріо-де-Жанейро.

Церемонія вінчання пройшла в одній з місцевих церков. Потім молодята прогулялися Копакабаною — одним із найвідоміших районів міста.

На весілля Пато витратив $1 млн. Запросив 600 гостей. Серед них футболісти англієць Девід Бекхем із дружиною Вікторією, бразильці Рональдіньо і Кака. Також на святі були президент Бразилії Ігнасіо Лула з дружиною та прем"єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі, власник "Мілана", і технічний директор клубу Арієдо Брайда.

Стефані заявила, що хоче народити чотирьох дітей.

— Я бачу своє майбутнє тільки з Алешандре. Мені хотілося б мати чотирьох дітей. У мене була велика сім"я, тож не вважаю це дивним, — каже Бріто.

У серпні 2007-го італійський гранд купив Пато за 22 млн євро. Фахівці вважають Алешандре одним із найталановитіших бразильських футболістів за останні роки.

Зараз ви читаєте новину «Пато витратив на весілля мільйон доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути