четвер, 31 травня 2012 00:45

Найнебезпечнішим суперником Віталія Кличка стане канадець Стіверн

Бернд Бенте, менеджер Віталія Кличка, назвав шість кандидатів на бій проти свого підопічного. У цьому списку — канадець Бермейн Стіверн, кубинець Луїс Ортіс, поляк Маріуш Вах, американці Сет Мітчелл і Франклін Лоуренс, а також німець сирійського походження Мануель Чарр. Наступний бій Кличко-старший планує провести в Німеччині 1 або 8 вересня.

— Імовірно, найнебезпечнішим із цієї шістки є Бермейн Стіверн, — каже "ГПУ" московський тренер із боксу Ігор Смольянов, 32 роки. — У любителях він зустрічався з фіном Робертом Хеленіусом. Роберт, незважаючи на свої габарити, часто задкував і не ризикнув вступати зі Стіверном у розмін. У професіоналах Бермейн нокаутував американця Рея Остіна, великого "тяжа". Це говорить про те, що високі боксери не є для нього незручними. І послужний список вагомий: із 22 перемог 20 — здобуті нокаутом.

Цікавлюся, який суперник може влаштувати найвидовищний бій.

— Складне питання. Буває, боксер нічим не примітний, але раз у житті проведе таку битву. Із цієї шістки я взагалі не випускав би на ринг проти Віталія Сета Мітчелла і Мануеля Чарра. Мітчелл — невеликий безударний "тяж" без досвіду серйозних поєдинків, а Чарр — одноманітний, одиночними бічними Віталія Кличка ніяк не побити.

Найцікавішим, на думку Ігоря Смольянова, має стати бій проти американця.

— Німеччина з Америкою в деякому роді конкуренти у проведенні поєдинків. Звичайно, гегемони — американці. Виходить, бій із Франкліном Лоуренсом може бути цікавим. Він, до речі, нокаутував міцного середняка Джейсона Естраду.

Жоден із цих шести боксерів не має реальних шансів перемогти Віталія Кличка. Навіщо українцю такі суперники — зрозуміло. Бій із Дереком Чісорою (у лютому цього року українець переміг за одностайним рішенням суддів. — "ГПУ") був досить виснажливим. Потрібно взяти невеликий перепочинок і порівняно легкого опонента. Це професійно.

Зараз ви читаєте новину «Найнебезпечнішим суперником Віталія Кличка стане канадець Стіверн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути