понеділок, 26 жовтня 2009 17:08

На дії "Дніпра" вплинула відсутність Назаренка

Поєдинок "Дніпро"–"Динамо" для "ГПУ" коментує заслужений тренер України Олександр Іщенко, 56 років.

Причини поразки "Дніпра"?

— Травма Назаренка. Без нього нікому було спрямовувати розвиток атак "Дніпра". Калиниченко непогано виконує стандарти, але в ході позиційної атаки він не настільки вправний диспетчер, як Сергій. Вилучення Пашаєва ж спрямувало азарт "Дніпра" в інший бік. А по-справжньому спортивної злості господарі не продемонстрували. Хоча назагал хочу підкреслити, що в Безсонова добротна команда.

Порівняно з міланським матчем проти "Інтера", тренер киян Валерій Газзаєв посадив на лаву запасних Мілевського, перевів Шевченка в напад, а на місце правого півзахисника випустив Гусєва. Як це вплинуло на гру киян?

— Як на мене, Мілевський не надто вдало зіграв у Мілані. До того ж він застуджений. Гусєв дав необхідну швидкість на фланзі, а Шева в Дніпропетровську, хоч і діяв достатньо глибоко в атаці, все одно встигав загострювати ситуацію. Узагалі по матчу слід відзначити зваженість гри "Динамо. Навіть у більшості команда не форсувала події, діяла розумно першим номером. Посилили гру і заміни Газзаєва.

Зараз ви читаєте новину «На дії "Дніпра" вплинула відсутність Назаренка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути