четвер, 16 серпня 2012 00:30

Моуріньйо назвав себе унікальним тренером

Головний тренер іспанського "Реала" Жозе Моуріньйо, 49 років, назвав себе унікальним тренером.

— Раніше мене називали великим фахівцем, — каже Моуріньйо в інтерв'ю португальському телебаченню. — Це не зовсім правильно. Я не великий тренер, а унікальний. Нікому, крім мене, не вдавалося виграти три найпрестижніші національні чемпіонати світу — англійський, італійський та іспанський.

Останній титул, чемпіона Іспанії, Моуріньйо здобув минулого сезону. Його "Реал" зумів перервати домінування "Барселони", що три роки поспіль ставала чемпіоном країни. Раніше Моуріньйо виграв чемпіонат Англії з "Челсі". Було це 2005-го: за 50 років після того, як "Челсі" востаннє переміг у головному внутрішньому турнірі. 2010 року італійський "Інтер" під керівництвом Жозе Моуріньйо виграв національний чемпіонат та Кубок країни, а також Кубок Ліги чемпіонів, недосяжний з 1965 року.

Нинішня мета Моуріньйо — здобути головний євротрофей з "Реалом". У такому випадку клуб отримає 10-й Кубок Ліги чемпіонів. Поки що це нікому не вдавалося. А португалець стане першим тренером, який тріумфував у турнірі з трьома різними командами: крім "Інтера", він був успішний з "Порту" 2004 року.

Зараз ви читаєте новину «Моуріньйо назвав себе унікальним тренером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути