пʼятниця, 07 грудня 2012 00:15

"Найкращий матч був між "Дніпром" та "Металістом"

 

Закінчився осінній відрізок чемпіонату України з футболу. Про найпомітніші його події говорить колишній півзахисник збірної України Сергій Нагорняк, 41 рік.

Найкраща команда — "Шахтар"

Справа не в тому, що донецька команда лідирує в чемпіонаті України. Переконаний: гра, яку демонструє команда Мірчі Луческу, — найкраща в історії клубу. Ясно, що чемпіонство гірники собі вже забезпечили. Чи можна сказати, що "Шахтар" пануватиме ще кілька років? Важко відповісти. Якщо влітку з команди піде Вілліан — потенціал "Шахтаря" може значно знизитися.

Найкращий гравець — Вілліан

Виокремив цього футболіста, бо він, навіть перебуваючи не в найкращій формі, може видати яскравий відрізок гри. Мхітарян — молодець, але для того, щоб грати ефектно, Генріху треба відпрацьовувати на полі в кожному матчі.

Найгірша команда — "Металург" З

Турнірне становище жахливе, але причина не в цьому. Провали можуть трапитися в будь-якої команди. Наприклад, "Монако" та "Вільярреал" грають тепер у других дивізіонах чемпіонатів Франції та Іспанії. Просто незрозуміло для чого в Запоріжжі існує команда.

Очікування прогресу навесні

"Дніпро". Цікаво чи спроможеться команда розбити звичний дует лідерів українського футболу. Можна стежити і за "Чорноморцем", який серйозно стрибнув у турнірній таблиці.

Найкращий матч осіннього відрізку — "Дніпро" — "Металіст" — 2:0

Дивився і не міг відірватися від телеекрану. Ще й Ротань красивий гол забив. Поєдинок відбувся місяць тому. У харківській команді відбувся серйозний прогрес за цей період. Тому не впевнений, що тепер гра закінчилася б саме з таким підсумком.

Зараз ви читаєте новину «"Найкращий матч був між "Дніпром" та "Металістом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути