понеділок, 07 вересня 2009 18:31

"Лобановський здогадався про мою закоханість"

Автор: фото: Наталія ЧУБЕНКО
  Василь Кардаш закінчив ігрову кар’єру у 33 роки
Василь Кардаш закінчив ігрову кар’єру у 33 роки

Колишній півзахисник київського "Динамо" Василь Кардаш, 36 років, тренує команду зірок української естради "Маестро". Серед його підопічних Віктор Павлік, Влад Яма, Валерій Харчишин. Зустрічаємося з Кардашем після одного з тренувань "Маестро".

Як ви стали тренером ФК "Маестро"?

—  Мені зателефонували і запропонували тренувати команду зірок естради. З радістю погодився. Якраз у вересні минає рік нашої співпраці з "Маестро". Це мій перший тренерський досвід після того, як отримав тренерську ліцензію.

Які особливості роботи із зірками-футболістами?

—  У "Маестро" грають тільки артисти або люди, пов"язані з шоу-бізнесом: наприклад, директор гурту "Авіатор" чи концертний директор Наталі Могилевської. Усього в команді 40 людей. Немає яскраво вираженого основного складу. Є стартовий, адже артисти часто гастролюють, записують альбоми.

Ви працювали з Валерієм Лобановським. Які спогади?

— Якось Валерій Васильович викликав мене на індивідуальну розмову і розпитав про мої справи, здоров"я, батьків. Я відповів, що все нормально. А Лобановський каже, що не впізнає мене. Запитує, чи я бува не закохався. Я відповів, що так. "Я помітив, що ти став по-іншому тренуватися", — зауважив тренер. У команді було не прийнято обговорювати особисте життя і для мене досі лишається загадкою, як Лобановський здогадався про мої почуття. Тренер мене трохи посварив. Сказав, що втратили Кардаша на один-два сезони.

Дівчина, в яку ви закохалися, стала вашою дружиною?

—  Так. Одружився з художньою гімнасткою. З гімнастками часто перетиналися у їдальнях. Тепер Марина працює тренером у школі Дерюгіних. Наша 9-річна донька Настя у неї займається.

Зараз ви читаєте новину «"Лобановський здогадався про мою закоханість"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути