четвер, 11 жовтня 2012 05:30

Колліна виправдав арбітра матчу "Шахтар" — "Дніпро"

П'єрлуїджі Колліна, 52 роки, куратор українських футбольних арбітрів, зустрівся з журналістами і розтлумачив усі суперечливі епізоди у останніх матчах українського чемпіонату.

"Шахтар" — "Дніпро"

1. Пенальті за гру рукою Чеберячка — правильне рішення. У футболіста були широко розставлені руки, і він ризикував нарватися на покарання арбітра. Чеберячко стояв спиною до м'яча, але положення рук не було природним. Попередження також цілком справедливе. Те, що гравець був спиною до м'яча, — не пом'якшувальна обставина.

2. Непризначення пенальті у ворота "Шахтаря" після контакту м'яча з рукою Кучера. Арбітр Бойко і тут не помилився. Рука була перед корпусом. Тобто — в правильному положенні.

"Дніпро" — "Динамо"

У цьому поєдинку рука Михалика була вздовж тіла. Рішення не ставити пенальті було слушне. Момент із Хачеріді й Матеусом складніший. Рука Євгена виставлена широко. Якби арбітр побачив той момент так, як його показала камера, то варто було би покарати гравця — присудити пенальті (11-метровий не призначили. — "ГПУ").

Зараз ви читаєте новину «Колліна виправдав арбітра матчу "Шахтар" — "Дніпро"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути