пʼятниця, 30 вересня 2016 06:05

Головний тренер збірної Англії вимагав хабар

Автор: ФОТО З САЙТА www.russiasport.ru
  Сем Еллардайс заробляв у збірній Англії чотири мільйони фунтів на рік
Сем Еллардайс заробляв у збірній Англії чотири мільйони фунтів на рік

— Він розуміє, що припустився значної помилки, і вибачився. Однак через серйозний характер його дій футбольна Асоціація Англії вирішила розірвати контракт із Семом Еллардайсом, — таку заяву зробило керівництво англійського футболу в середу.

27 вересня тамтешня газета "Дейлі Телеграф" опублікувала розмову своїх кореспондентів із 61-річним Семом Еллардайсом. Його влітку призначили на посаду головного тренера збірної Англії.

19 серпня двоє репортерів, удаючи азійських бізнесменів, зустрілися з тренером. Розмову записали прихованою камерою. Просили допомогти їм обійти правило англійської футбольної асоціації, що забороняє володіти правами на футболістів третім особам. Еллардайс сказав, що зробить це без проблем — за $518 тис. Це 13,3 млн грн. Річна зарплата Еллардайса як тренера збірної становила 133 млн грн.

Також він розкритикував свого попередника Роя Годжсона. Той очолював команду на Євро-2016 і програв Ісландії у 1/8 фіналу. Мовляв, Годжсону треба було менше слухати свого помічника Гарі Невілла.

Зараз ви читаєте новину «Головний тренер збірної Англії вимагав хабар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути