вівторок, 02 лютого 2016 00:15

Гол Кравця став переможним

Автор: ФОТО З САЙТА www.fcdynamo.kiev.ua
  Артем Кравець орендований ”Штутгартом” у київського ”Динамо” до літа цього року. Німецький клуб заплатив чемпіону України півмільйона євро
Артем Кравець орендований ”Штутгартом” у київського ”Динамо” до літа цього року. Німецький клуб заплатив чемпіону України півмільйона євро

— Удар Кравця був ідеальний, — каже головний тренер німецького "Штутгарта" ­Юрген Крамни.

У суботу його команда обіграла вдома "Гамбург" у матчі 19-го туру національного чемпіонату — 2:1. Переможний гол забив 26-річний Артем Кравець — нападаючий київського "Динамо". Узимку футболіста орендував "Штутгарт". На поле Кравець вийшов на 78-й хв., а за 10 — влучно пробив головою з центру штрафного майданчику після навісної передачі партнера з правого флангу.

— Чесно кажучи, не пам'ятаю, щоб Артем забивав такі голи, — говорить у прямому ефірі телекоментатор Олексій Андронов. Веде репортаж на російському каналі. — Чудово пробив упритул зі штангою. Перший гол Кравця — у чемпіонаті Німеччини. Можливо, це тільки початок. Читав його інтерв'ю — він і дружина в захваті від Німеччини та її футболу.

"Штутгарт" посідає 15-те місце в турнірній таблиці. Грають 18 команд. На 16-й позиції — бременський "Вердер" українського тренера Віктора Скрипника, що вдома зіграв унічию з берлінською "Гертою" — 3:3.

Євген Коноплянка — український півзахисник іспанської "Севільї" — відзначився голом у ворота "Леванте".

Зміцнив перевагу своєї команди, забивши останній м'яч у зустрічі — 3:1. Це третій гол 26-річного футболіста в новому клубі. Він не забивав із 24 жовтня 2015-го.

Вилетів з основного складу клубу. Домашній матч проти ­"Леванте" також почав у запасі. Вийшов на 64-й хв. гри, відзначився за 12 хв.

Зараз ви читаєте новину «Гол Кравця став переможним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути