пʼятниця, 16 вересня 2016 06:40

Циганков часто потерпає від травм

19-річний Віктор Циганков вийшов на позиції лівого атакувального півзахисника у стартовому складі київського "Динамо" на матч проти італійського "Наполі". Відіграв 72 хв., віддав результативну передачу Денисові Гармашу.

— Циганков — один із найперспективніших гравців "Динамо", — вважає заступник головного редактора журналу "Футбол" Андрій Шахов. — Може грати обома ногами. Діє сміливо, не боїться загострювати, один іде на двох-трьох суперників, а не шукає того, хто позаду. Все в нього має вийти, якщо не буде великої кількості травм. Це — його слабке місце. Буде шкода, якщо через них пропаде талановитий футболіст.

Здивувався його виходу в стартовому складі. Мабуть, парагваєць Дерліс Гонсалес не в найкращій формі повернувся зі збірної. Тому Ребров зробив ставку на Циганкова. Він виправдав довіру тренера, віддав гольову передачу. Ще й у невластивій для себе манері — головою. Дебют гідний.

Циганков народився 18 січня 1997 року. Гравець київського "Динамо" і молодіжної збірної України. Батько — Віталій Циганков, голкіпер, розпочинав кар'єру у вінницькій "Ниві", грав із Віталієм Косовським. Потім виступав в Ізраїлі, де народився Віктор.

Син починав футбольну кар'єру нападаючим, який діє з глибини поля. У "Динамо" його перевели на позицію флангового півзахисника. Найкращий гравець молодіжного складу "Динамо" 2015 року. Ідеалом гравця вважає Ліонеля Мессі та Маріо Гетце.

Зараз ви читаєте новину «Циганков часто потерпає від травм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути