субота, 14 січня 2017 17:33

"Жвавий старт - далеко не показник рівня суперника "Шахтаря"

"Жвавий старт - далеко не показник рівня суперника "Шахтаря"
Стадіон "Балаідос" - домашня арена "Сельти". Фото: merengues.ru

Суперник донецького "Шахтаря" в плей-офф Ліги Європи, іспанська "Сельта" набрала гарних обертів з початку року. У Примері впевнено обіграла "Малагу" (3:1), а в кубку країни залишила не при справах "Валенсію" з рахунком 6:2 за сумою двох матчів (4:1 на виїзді і 2:1 вдома).

Але такий старт - далеко не показник грізності "Сельти", вважає оглядач іспанського чемпіонату в журналі "Футбол" Ігор Яслік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наздогнати суперника в "Шахтарі" можуть хіба що на моторолері - експерт

"Перемога над "Валенсією"- сам по собі зрозумілий факт. У команді зараз слабкий менеджмент в поєднанні з відвертою байдужістю власника. Є всі шанси вилетіти з Примери за підсумками сезону.

Проти "Сельти" вийшли взагалі без центральних захисників, на цій позиції грав опорник Маріо Суарес, якому скоро тридцять. На третій хвилині першого матчу він привозить пенальті, на 14-й фактично забивається автогол. Скористатися такими проблемами в складі суперника для "Сельти" - звичайна справа. Що вона і зробила, по суті, вже в першій грі поховавши залишки інтриги.

"Сельта" дуже залежить від куражу. Сильна в атаці, при цьому захист - слабке місце. Але саме вона стане першим справжнім випробуванням для "Шахтаря" в нинішньому сезоні, покаже реальний рівень команди Пауло Фонсекі", - резюмує Яслік.

"Шахтар" зіграє проти "Сельти" в 1/16 фіналу Ліги Європи 16 і 23 лютого. Перший матч "гірники" проведуть у гостях, другий - в Харкові, на стадіоні "Металіст".
Зараз ви читаєте новину «"Жвавий старт - далеко не показник рівня суперника "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути