четвер, 26 січня 2017 15:32

Зірка "Баварії" вразив трюком на тренуванні

Зірка "Баварії" вразив трюком на тренуванні

Нападник мюнхенської "Баварії" Роберт Левандовскі зумів зняти футболку, утримуючи на спині м'яч. Форвард виконав трюк на тренуванні.

Раніше поляк прокоментував чутки з приводу зацікавленості в його послугах двох іспанських грандів - "Барселони" і "Реала".

"Баварія" - одна з найкращих команд у світі, на рівні з "Реалом" і "Барселоною". Тому перехід кудись не означатиме для мене кроку вперед. Ми зараз можемо виграти будь-який трофей. Крім того, мені комфортно у Мюнхені", - заявив Левандовськи в інтерв'ю Sport Bild.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Футболісти заспівали "Червону руту" для президента

Він також не погодився зі своїм партнером по команді Ар'єном Роббеном з приводу того, що у "Баварії" недостатня глибина складу:

"У нас же не 14 гравців. Я думаю, нинішній розмір складу ідеальний і дає нам перевагу в боротьбі за титул. Кількість гравців гарантує, що всі максимально мотивовані, так як у кожного є шанс потрапити у стартові 11".

У сезоні 2016/2017 на рахунку 28-річного поляка 14 голів у 17 матчах в рамках німецької Бундесліги. Мюнхенці лідирують у турнірній таблиці, набравши 42 очки в 17 зустрічах.
Зараз ви читаєте новину «Зірка "Баварії" вразив трюком на тренуванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути