неділя, 13 листопада 2016 16:59

Зінченко розповів, про що домовився з Гвардіолою

Зінченко розповів, про що домовився з Гвардіолою
Фото: telegraf.com.ua

Півзахисник "Манчестер Сіті" і збірної України Олександр Зінченко, який виступає на правах оренди за "ПСВ", розповів телеканалу "Футбол 1" про свій перехід у стан "городян", а також повідав про причини своєї оренди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зінченко провів найкращий матч за ПСВ

"Дуже було приємно дізнатися про зацікавленість такого великого тренера, як Хосеп Гвардіола. До сих пір не можу повірити в те, що потрапив у "Ман Сіті". Чому саме я? Тому що фартовий? Тому що всі руді фартові? Не знаю", - сказав Зінченко.

"Коли я почув, що переходжу в "Ман Сіті", то не повірив. Мене життя навчило не вірити людям. Принаймні, не всім. Поки не побачу, не помацаю, не відчую - не повірю. Коли ти віриш, сподіваєшся, чекаєш, а потім це не збувається, то дуже засмучуєшся".

"Якщо вірити клубу, то за мною стежили з 15-ти років. Я особисто бачив ноутбук, в якому моя кожна гра з 15-ти років. Ось тут я відчув рівень. Вони все записують, дізнаються, стежать. Там все дуже серйозно".

"Була мета залишитися в "Ман Сіті". Дізнався, що віддають в оренду у "ПСВ" тільки після китайського турне. Тоді Гвардіола викликав до себе. Ми й до цього теж говорили, але все це було по грі. Він запитав, чого я хочу. Я відповів, що хочу залишитися в команді. Пеп сказав, що для мене буде краще піти в таку команду, як "ПСВ", адже це колектив, який грає в Лізі чемпіонів".

"Він сказав: "Ти можеш залишитися тут, але я думаю, ти більше п'яти-семи ігор за сезон не зіграєш, адже в команді велика конкуренція ". Звичайно, я не зрадів, адже цілі були найвищі. Але вважаю, що перехід в "ПСВ" - це крок уперед, адже ця команда з історією. Топ-команда, я вважаю. Але "Сіті" - це "Сіті". 17 полів на базі. Про що можна говорити?".

"Ми з Гвардіолою домовилися, що через сезон я повернуся в команду. Звичайно, зараз все залежить від мене", - резюмував Олександр.

"ПСВ", нагадаємо, орендував Зінченко до кінця поточного сезону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "На матч з "Ростовом" взяли, як перекладача" - Зінченко

Зараз ви читаєте новину «Зінченко розповів, про що домовився з Гвардіолою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути