понеділок, 01 лютого 2016 11:41

Зінченко та ще двоє вихованців "Шахтаря" заспівали "Червону руту"

Зінченко та ще двоє вихованців "Шахтаря" заспівали "Червону руту"
Олександр Зінченко

Колишні футболісти "Шахтаря" Олександр Зінченко, Олександр Філін та Дмитро Білоног, які виступають зараз в Росії, виконали суперхіт Володимира Івасюка "Червона рута".

Додамо, що захисник "Уфи" Олександр Філін нещодавно прийняв російське громадянство.

"Я хочу виступати за збірну Росії! І не просто виступати, а допомагати їй перемагати. Хоча в кожному разі те, що я не буду вважатися легіонером в команді, - це величезний плюс. Але я хочу сказати, що як і раніше люблю Україну і вважаю її братською країною з Росією", - цитує Філіна Matchday.

Партнер Олександра по команді півзахисник Олександр Зінченко став широко відомим уболівальникам після того, як Михайло Фоменко заграв 19-річного гравця за національну збірну України в матчі проти Іспанії. Дотепер продовжується обговорення, наскільки цей крок був виправданим.
Півзахисник Дмитро Білоног грає в ФК "Урал". У клубі з серпня 2015 року.

"Вирішив піти з "Шахтаря", оскільки не бачив у цьому клубі для себе якихось серйозних перспектив. Вважаю, що слабо там прогресував, оскільки грав не на тому рівні, на якому можу. Це моя думка. Вважаю, що виступ у чемпіонаті Росії дасть мені більше шансів просунутися в розвитку своєї кар'єри", - сказав тоді уродженець Черкас.

"Червона рута" — пісня Володимира Івасюка, написана у 1970 році. Наступного року вона стала переможцем першої радянської "Пісні року" і потрапила на перші місця популярності в багатьох країнах Європи.

Зараз ви читаєте новину «Зінченко та ще двоє вихованців "Шахтаря" заспівали "Червону руту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути