неділя, 18 серпня 2013 11:06

"Зеніт" вдома розгромив знекровлений "Анжі"

"Зеніт" вдома розгромив знекровлений "Анжі"
Епізод матчу "Зеніт" - "Анжі". Фото: ria.ru

"Анжі" зазнав розгромної поразки від пітерського "Зеніту" в першому матчі чемпіонату Росії після переформування махачкалінської команди. Зустріч в рамках 5-го туру чемпіонату, яка відбулася в суботу на стадіоні "Петровський" у Санкт-Петербурзі, завершилася з рахунком 3:0 на користь "синьо-біло-блакитних".

Голи забивали російський півзахисник Роман Широков (25-я хвилина), бразильський нападаючий Халк (44) та аргентинський захисник Крістіан Ансалді (73).

Матч проти "Зеніту" став для "Анжі" першим після того, як власник махачкалинського клубу Сулейман Керімов скоротив фінансування команди. За минулий час клуб залишили ряд високооплачуваних гравців. Минулого тижня "Анжі" очолив екс-тренер самарських "Крильєв Совєтов" Гаджі Гаджієв.

"Зеніт" з 10 очками тепер ділить перше місце з московським "Спартаком" і "Ростовом", у яких є матч в запасі. "Анжі" з двома очками залишається на передостанньому місці турнірної таблиці. У наступному матчі чемпіонату Росії 24 серпня командуючий Лучано Спаллетті відправиться в гості до московського "Динамо". "Анжі" в цей же день прийме "Краснодар".

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" вдома розгромив знекровлений "Анжі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути