неділя, 21 липня 2013 15:58

"Зеніт" Тимощука програв "Рубіну"

"Зеніт" Тимощука програв "Рубіну"
Анатолій Тимощук вийшов на заміну у другому таймі ФОТО: sportdialog.ru

Казанський "Рубін" вирвав перемогу у домашньому матчі з "Зенітом" з Санкт-Петербурга - 2:1. Про це повідомляється на сайті прем'єр-ліги.

"Зеніт" повів у рахунку на 5-й хвилині гри, завдяки голу Данні. "Рубіну" вдалося відігратися на 51-й хвилині - відзначився Гекденіз Караденіз. Вирішальний м'яч на п'ятій хвилині компенсованого арбітром часу забив венесуелець Хосе Саломон Рондон.

Зустріч проходила в рамках 2-го туру першості Російської футбольної прем'єр-ліги. Після цієї перемоги "Рубін" набрав чотири очки і вийшов у лідери в турнірній таблиці.

"Рубін" - хороша команда, сильно грає вдома, проте в першому таймі у нас були дуже хороші моменти, та й у другому теж цілком могли зробити рахунок 2:0 і після цього комфортно себе почувати. Але, на жаль, ми програли," - заявив капітан збірної України Анатолій Тимощук, який повернувся в "Зеніт" на початку сезону.

В інших матчах 21 липня "Спартак" грає в гостях з "Уралом", а "Ростов" приймає "Краснодар". "Спартак" і "Ростов", в активі яких вже є по три очки, мають шанс обійти "Рубін", якщо виграють свої матчі.

Прем'єр-ліга

2-й тур

Рубін - Зеніт 2:1 (0:1, 2:0)

Голи: 0:1 - 6 Данні, 1:1 - 51 Караденіз, 2:1 - 90 Рондон.

Рубін - Рижиков, Кузьмін, Маркано, Навас, Ансальді, Натхо (Р. Єрьоменко, 56), Кулик, Мвіла, Караденіз, Рондон, Прудніков (Джалілов, 56).

Зеніт - Лодигін, Нету, Губочан, Ломбертс (Тимощук, 46), Анюков, Данні, Зирянов, В. Бистров (Лукович, 80), Вітцель, Файзулін, Бухаров (Халк, 61).

Попередження: Ломбертс (14), Файзулін (75), Зирянов (80), Ансальді (90).

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" Тимощука програв "Рубіну"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути