четвер, 01 листопада 2012 14:35

"Зеніт" повернув Денисова в основну команду

"Зеніт" повернув Денисова в основну команду
Ігор Денисов визнав свої помилки ФОТО: fc-zenit.ru

Керівництво пітерського футбольного клубу "Зеніт" дозволило півзахиснику Ігорю Денисову повернутися в основний склад команди. 1 листопада Денисов зустрівся з керівниками клубу, і за підсумками зустрічі зробив заяву, в якій визнав свої помилки. Заява опублікована на офіційному сайті "Зеніту". Тренуватися з основним складом півзахисник зможе вже з 1 листопада.

Денисов був переведений у молодіжний склад "Зеніта" 22 вересня після відмови вийти на матч чемпіонату Росії з самарськими "Крильями Совєтов". Футболіст висловив невдоволення тратами "Зеніту" на високооплачуваних новачків Акселя Вітселя і Халка і вимагав різко збільшити йому зарплату.

Разом з Денисовим в дубль "Зеніту" був відправлений форвард Олександр Кержаков, який, втім, незабаром повернувся в основний склад. Від Денисова керівництво клубу вимагало публічних вибачень, але спочатку півзахисник вибачатися відмовився.

У заяві, опублікованій після зустрічі з керівниками "Зеніту", Денисов зізнався, що вчинив неправильно. Півзахисник зазначив, що він піддався емоціям і в результаті не зміг допомогти партнерам і виправдати очікування вболівальників. "У мене діючий контракт, я повинен і хочу відпрацювати його до кінця", - підкреслив футболіст. Угода Денисова з "Зенітом" буде діяти до 2015 року.

Хоча Денисов більше місяця не грав за основний склад "Зеніта", головний тренер збірної Росії Фабіо Капелло як і раніше викликав півзахисника в національну команду, в якій Денисов носить капітанську пов'язку. Денисов взяв участь в останніх матчах збірної - з командами Португалії (1:0) та Азербайджану (1:0). У чемпіонаті Росії сезону-2012/13 Денисов провів за "Зеніт" вісім матчів.

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" повернув Денисова в основну команду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути