субота, 07 жовтня 2017 16:21

Збірну Хорватії до Києва повезе новий тренер

Збірну Хорватії до Києва повезе новий тренер
Зладко Даліч став новим тренером збірної Хорватії. Фото: afp.com

Анте Чачіч звільнений з поста головного тренера збірної Хорватії перед ключовим матчем відбору на КС-2018 проти збірної України.

Про це офіційно оголосив Хорватський футбольний союз.

Крім того, був названий наступник Чачіча. Ним став 50-річний Златко Даліч. Попереднім місцем роботи колишнього хорватського футболіста був клуб "Аль-Айн" з ОАЕ.

До цього Даліч тренував "Аль-Хіляль" і "Аль-Фейсал" з Саудівської Аравії, албанське "Динамо", а також хорватські "Славен Белупо", "Рієку" і "Вартекс".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маємо скористатися проблемами Хорватії

Після домашньої нічиєї Хорватії з Фінляндією (1:1) керівництво Хорватського футбольного союзу стурбувався тим, що "картаті" можуть не потрапити на Кубок світу-2018 навіть через стикові матчі.

Турнірне становище в групі I перед останнім туром наступне: 1. Ісландія - 19 очок (9 матчів) 2. Хорватія - 17 (9); 3. Україна - 17 (9); 4. Туреччина - 14 (9); 5. Фінляндія - 8 (9); 6. Косово - 1 (9).

Збірна України після перемоги над Косовим зберігає теоретичні шанси на вихід з групи I з першого місця. Заключний матч відбору проти Хорватії пройде 9 жовтня. Початок о 21:45, текстовий онлайн - Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Збірну Хорватії до Києва повезе новий тренер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути