пʼятниця, 07 лютого 2014 13:43

Збірні України та США в Харкові розсудять білоруси

Збірні України та США в Харкові розсудять білоруси

Визначилася бригада арбітрів, які будуть працювати на товариському матчі Україна - США, що відбудеться 5 березня у Харкові.

Арбітром матчу призначено 34-річного рефері із Білорусі Олексія Кульбакова. Асистенти арбітра − Андрій Гетіков та Олег Маслянко. Резервний арбітр − Анатолій Абдула (Україна).

Кульбаков − арбітр міжнародної категорії ФІФА з 2009 року. На матчах за участю українських збірних білоруський арбітр ще не працював. Втім, в активі Кульбакова − поєдинки українських клубів у Лізі Європі.

1 грудня 2011 року він обслуговував матч "Ворскла" (Полтава, Україна) − "Копенгаген" (Данія), а 9 серпня 2012 року його було призначено на поєдинок "Металург" (Донецьк, Україна) − "Тромсе" (Норвегія).

Нагадаємо, це буде перший контрольний матч команди Михайла Фоменка у 2014 році. Зустріч розпочнеться о 21:00 за місцевим часом. Трансляція — на телеканалі "Інтер".


Зараз ви читаєте новину «Збірні України та США в Харкові розсудять білоруси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути