вівторок, 08 вересня 2015 23:51

Збірні Словаччини та України розійшлися в Жиліні "сухим" миром

Збірні Словаччини та України розійшлися в Жиліні "сухим" миром
Словацькі захисники "з'їли" Коноплянку. Фото: afp.com

Збірна України у важкому матчі відбору Євро-2016 не зуміла обіграти міцну команду Словаччини. Поєдинок в Жиліні на стадіоні "Под Дубнем" завершився внічию - 0:0.

Перший тайм пройшов у повільному темпі і безкомпромісній боротьбі. Команди по черзі володіли м'ячем, намагаючись позиційно підібратися до воріт суперника.

Гості першими створили гольовий момент - Коноплянка увійшов у штрафний, хитнув захисника, але в дальній кут не влучив, пробивши в декількох сантиметрах від штанги. Словаки відповіли не менш небезпечним ударом Хамшика під поперечину і розкішним сейвом П'ятова.

Після перерви українці спробували грати першим номером, розуміючи, що нам необхідно забивати. Господарі при цьому гасили темп, діючи холоднокровно і вміло припиняючи атакуючі потуги "синьо-жовтих".

У лідерів нашої збірної, Ярмоленка й Коноплянки, нічого не виходило на флангах - словаки по двоє зустрічали наших вінгеров, буквально з'їдаючи їх при спробі прорватися вперед.

Ближче до кінця поєдинку напруга наростало все більше. Було очевидно, що ніхто не хоче ризикувати, адже будь-яка помилка може поховати кожну з команд. У підсумку, глядачі голів так і не побачили.

Євро-2016. Відбірковий турнір. Група C

СЛОВАЧЧИНА - УКРАЇНА - 0:0

Словаччина: 23.Козачік, 2.Пекарік (Салата, 51), 3.Шкртел, 4.Дьомбер, 15.Губочан, 17. Гамшик, 19.Куцка, 20.Мак (Стох, 84), 22.Печовскі, 11. Віттек (Якубко, 66), 21.Дюріш

Україна: 12.П'ятов, 3.Хачеріді, 6.Степаненко, 7.Ярмоленко, 10.Коноплянка, 13.Шевчук, 14.Ротань, 17.Федецький, 18.Рибалка, 20.Ракицький, 22.Кравець (Гладкий, 90+ 1)

Попередження: Хамшик, 11, Дьомбер, 47 - Рибалка, 21, Коноплянка, 79, Степаненко, 90 + 2

Македонія - Іспанія - 0:1

Білорусь - Люксембург - 2:0

Зараз ви читаєте новину «Збірні Словаччини та України розійшлися в Жиліні "сухим" миром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути