пʼятниця, 01 квітня 2016 14:57

Збірна ветеранів України готується до світової першості

Збірна ветеранів України готується до світової першості
Анатолій Дем'яненко

Через місяць після закінчення футбольного Євро-2016 у Франції, Катар прийматиме світову першість серед ветеранів, де наряду з іншими командами буде представлена і збірна України. Українських зірок до Азії повезе відомий у минулому гравець та тренер київського "Динамо", а нині – керманич ветеранської команди Анатолій Дем'яненко.

В рамках підготовки до мундіалю його збірна вже провела контрольні поєдинки проти команд журналістів та вболівальників з Уельсу.

Свої тренування ветеранська збірна проводить щочетверга на полях Київського національного торгівельно-економічного університету. За словами головного тренера, склад команди постійно видозмінюється, оскільки у кожного з гравців є постійне місце роботи. Крім того, багато футболістів є своєрідними "легіонерами": живуть в інших містах та тренуються за індивідуальною програмою. Проте у підготовці абсолютно всіх виконавців тренер впевнений: "Усі професіонали своєї справи. За що переживати? - жартома відповідає Анатолій Васильович. - У мене "на олівці" близько 50-60 виконавців, на заздрість іншим тренерам збірних", - продовжує Дем'яненко.

Також головний тренер поділився планами ветеранської збірної щодо найближчих матчів: "Зіграємо у Славутичі та Волновасі, а також візьмемо участь в одному зі столичних турнірів".

Зараз ви читаєте новину «Збірна ветеранів України готується до світової першості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути