середа, 27 серпня 2014 14:39

Збірна України прибула до Іспанії на Кубок світу

Збірна України прибула до Іспанії на Кубок світу
sport.segodnya.ua

26 серпня о 20:40 за місцевим часом літак з національною збірною України приземлився в аеропорту Більбао, де нашу команду зустрічала група вболівальників - представників місцевої діаспори, повідомляє прес-служба федерації баскетболу України.

27 серпня команда Майка Фрателло проведе перше тренування у місті, де зіграє перші в своїй історії матчі чемпіонату світу.

Чемпіонат світу з баскетболу 2014 ще не стартував, а Україна вже має рекорд - в її складі наймолодший гравець турніру. Зараз Святославу Михайлюку 17 років і неповні три місяці. Він є наймолодшим гравцем за всю історію національної збірної України. Нагадаємо, Віталій Потапенко вперше зіграв за чоловічу збірну в 18 років і сім місяців.

Святослав Михайлюк: "Я багато працював. Не думав, що потраплю до складу національної збірної, але сподівався на це. І ці надії виправдалися. Я хочу зіграти надійно для своєї команди. Кожен матч я повинен заслуговувати для себе час. Наприклад, перший поєдинок це буде 30 секунд, другий матч - хвилина, третій матч - дві хвилини, четвертий матч - 5 хвилин. Я повинен допомогти команді, наскільки зможу.

Я приїхав в збірну пізніше. Всі почали тренуватися в липні, я приїхав в серпні на збори до Литви, після завершення чемпіонату Європи U18. Прийняли мене в національній збірній дуже добре, всі допомагали на тренуваннях, у нас дуже хороший колектив.

У перші дні, коли я приїхав, Майк Фрателло розповідав, над чим вони працювали, до чого готуються, як він хоче, щоб я грав, як буде використовувати мене. Майк перед кожною грою говорить мені, щоб не хвилювався, грав так, як я вмію, так, як можу".

Розклад матчів збірної України на груповому етапі в Більбао (час київський):

30 серпня
13:30 УКРАЇНА - Домініканська Республіка

31 серпня
17:00 Фінляндія - УКРАЇНА

2 вересня
16:00 УКРАЇНА - Туреччина

3 вересня
16:00 Нова Зеландія - УКРАЇНА

4 вересня
18:30 УКРАЇНА - США

Зараз ви читаєте новину «Збірна України прибула до Іспанії на Кубок світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути