неділя, 15 листопада 2015 01:09

"Збірна України - дуже хороша команда, але у нас є всі шанси вийти на Євро-2016" - Кампль

"Збірна України - дуже хороша команда, але у нас є всі шанси вийти на Євро-2016" - Кампль
"Відіграти два м'ячі — це реальна завдання" - Кевін Кампль

Півзахисник збірної Словенії Кевін Кампль не втрачає надії поїхати на Євро-2016. Футболіст леверкузенського "Байєра" розчарований поразкою у Львові (0:2), але нагадує, що Україна ще приїде грати в Марібор.

"Гра вийшла важкою. Ми розчаровані таким результатом. Але у нас ще є матч-відповідь у Маріборі. Відіграти два м'ячі — це реальна завдання. У нас все для цього є. Головне — забити швидкий гол на нашому стадіоні. Тоді перед нами відкриються всі можливості.

Звичайно, легко нам не буде. Збірна України - дуже хороша команда, але у нас є всі шанси вийти на Євро-2016", - каже Кампль.

Інші гравці збірної Словенії висловлювалися у схожій манері.

"Важко сказати, чи вони справді вірять у свої слова, чи просто говорять, те що повинні, - каже один із словацьких журналістів. - Ханданович нічого не говорив. Він вже чотири роки, як не дає післяматчевих коментарів.

Якби не він, то рахунок міг би бути більшим. На місці українців, я б почував себе розчарованим, що збірна не забила третій гол. Команда на нього награла. Хоча рахунок 2:0 теж дуже хороший. Такий результат важко відіграти. Даю 15% - 20%, що наша команда зможе це зробити.

Якби вдалося забити і матч завершився б з рахунком 2:1, то це був би дуже хороший результат для нас. Ми так з Росією зіграли, а потім виграли у Маріборі і вийшли на Кубок світу-2010".

Додамо, що матч-відповідь Словенія — Україна відбудеться 17 листопада у Маріборі (пряма трансляція — канал "Україна", текстовий онлайн - "Gazeta.ua").

Зараз ви читаєте новину «"Збірна України - дуже хороша команда, але у нас є всі шанси вийти на Євро-2016" - Кампль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути