субота, 30 січня 2010 16:56

Збірна Того не гратиме на двох наступних Кубках Африки

Збірна Того не гратиме на двох наступних Кубках Африки

Національна футбольна команда Того усунена від участі в двох наступних Кубках африканських націй. Тоголезці знялися з турніру, який зараз закінчується в Анголі, після того, як двоє членів команди загинули через напад терористів.

"Футболісти хотіли грати в турнірі, але уряд Того ухвалив рішення про повернення їх на батьківщину. Політичне втручання забороняється законами турніру і Конфедерацією африканського футболу (КАФ). Відповідно, Виконавчий комітет ухвалив рішення відлучити Того від двох наступних турнірів і оштрафувати федерацію на 50 тисяч доларів США", - говориться в повідомленні КАФ.

Кубок африканських націй - головне змагання національних збірних, що проходить під егідою Африканської конфедерації футболу (КАФ). Перший турнір пройшов у 1957 році, тобто змаганню стільки ж років, скільки і самій КАФ.

Спочатку число учасників було невелике, але поступово турнір охопив весь Африканський континент. З 1968 року турнір проводиться регулярно раз на два роки. Переможець отримує право на участь в Кубку Конфедерацій.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Збірна Того не гратиме на двох наступних Кубках Африки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути