неділя, 11 жовтня 2009 08:41

Збірна Німеччини відправила росіян у плей-офф ЧС-2010 (ВІДЕО)

Збірна Німеччини відправила росіян у плей-офф ЧС-2010 (ВІДЕО)

Збірна Росії програла матч відбірного турніру чемпіонату світу 2010 року проти Німеччини. Зустріч, що відбулася в суботу, 10 жовтня, на стадіоні "Лужники" в Москві, завершилася з рахунком 0:1 на користь німецької збірної.

Росіяни володіли перевагою по ходу більшої частини зустрічі, проте не змогли реалізувати жодного небезпечного моменту. Вже на початку матчу російські футболісти провели декілька хороших атак, а на 29-ій хвилині створили перший гольовий момент: Андрій Аршавін вивів Володимира Бистрова сам на сам з Рене Адлером, проте російський півзахисник не зумів переграти голкіпера збірної Німеччини.

Вже через п"ять хвилин після цього відзначилися німці. В результаті вдалих комбінаційних дій гол забив Мирослав Клозе, відправивши м"яч практично в порожні ворота.

У другому таймі росіяни продовжили тиск на ворота німецької збірної і створили декілька гольових моментів. Більш того, на 68-ій хвилині збірна Росії виявилася в більшості: захисник німців Джером Боатенг отримав другу жовту картку за знос Бистрова і залишив поле.

Кінцівка зустрічі пройшла під диктовку російській збірній, проте німцям періодично вдавалися небезпечні контратаки. На 86-ій хвилині Аршавін впав в штрафній після поштовху Міхаеля Баллака, проте арбітр матчу Массімо Бузакка не вгледів в цьому порушення. Схожий момент відбувся двома хвилинами пізніше, проте рефері знову не побачив в епізоді приводу для призначення пенальті.

Таким чином, збірна Німеччини за один тур до кінця забезпечила собі перше місце в четвертій відбірній групі і поїде на чемпіонат світу до Південної Африки безпосередньо. Росіянам, які займають другу сходинку в групі, тепер належить грати в стикових матчах. Крім того, 14 жовтня збірна Росії проведе завершальний матч в Баку з командою Азербайджану. Ця зустріч вже ніяк не позначиться на турнірному становищі команд.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Збірна Німеччини відправила росіян у плей-офф ЧС-2010 (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути