пʼятниця, 27 листопада 2015 11:13

"Заваров не продовжуватиме контракт зі збірною" - Франков

"Заваров не продовжуватиме контракт зі збірною" - Франков
Олександр Заваров більше не буде працювати в збірній? Фото: dynamo.kiev.ua

Помічник наставника збірної України Олександр Заваров не планує продовжувати роботу в тренерському штабі національної команди.

Про це в рамках онлайн-конференції на сайті matchday.ua повідомив головний редактор журналу футбол і член виконкому ФФУ Артем Франков.

"Як кажуть, з джерел, що заслуговують довіри - на тему тренерського штабу збірної України та продовження контрактів, які у всіх закінчуються 30 листопада. Відразу скажу: зміни будуть. Олександр Заваров не планує вести переговори про продовження - в нього є певні плани, пов'язані, наскільки я розумію, з самостійною тренерською роботою", - пише Артем.

"Все нормально - історичне завдання виходу у фінальну частину Євро виконане, кожен у своєму праві зробити вибір, сторони повинні розпрощатися за повної згоди і взаємної подяки. Велике прохання: дуже обережно ставитися до всіх чуток, так чи інакше пов'язаних із кадровими рішеннями - ми маємо справу не лише з живими людьми, а й з безцінним живим організмом, яким є головна команда країни, наша збірна. Тим більше зараз, коли потрібно повирішувати масу достатньо тонких оргпитань.

Починаємо обмінюватися припущеннями про те, хто увійде до нового варіант тренерського штабу. Обіцяю довести ваші думки до відома керівництва ФФУ", - додав журналіст.

Нагадаємо, збірна України за результатами стикових матчів із командою Словенії завоювала путівку до фінальної частини Євро-2016.

Зараз ви читаєте новину «"Заваров не продовжуватиме контракт зі збірною" - Франков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути