понеділок, 05 серпня 2013 08:51

"Зараз виключити "Металіст" з Ліги чемпіонів неможливо" - Селюк

"Зараз виключити "Металіст" з Ліги чемпіонів неможливо" - Селюк
"Якщо зірки запалюють, значить, це комусь потрібно?" - Дмитро Селюк ФОТО: footballfan.net.ua

Футбольний функціонер Дмитро Селюк поділився своїми думками про те, яке значення може мати рішення САС Лозанни для виступу "Металіста" в єврокубках.

"На сьогоднішній день ніхто ніяких прогнозів дати не може. Буде розслідування УЄФА, буде винесено рішення, з цим рішенням "Металіст" або буде згоден, або буде його опротестовувати. Відповідно, після цього ми побачимо, до чого це все призвело.

Зараз виключити "Металіст" з Ліги чемпіонів неможливо. Рішення було на 250 аркушах. В УЄФА є Дисциплінарний комітет, який повинен все це розглянути, Апеляційний комітет, в разі чого знову йде Лозанна. Тобто, навіть якщо захочуть дискваліфікувати, треба пройти три інстанції. За три тижні це зробити неможливо, справа вивчалося три роки.

Відбуваються якісь дивацтва. "Карпати" не виплачують гроші футболістам, але знаходять гроші за ФФУ, щоб прискорити вирішення. Відразу згадується Сент-Екзюпері: "Якщо зірки запалюють, значить, це комусь потрібно?". Так от, питання: кому це потрібно?"- сказав Селюк в ефірі програми "Великий футбол".

Нагадаємо, 2 серпня Спортивний арбітражний суд Лозанни виніс рішення у справі про матч між "Металістом" і "Карпатами" в 2008 році, підтвердивши його договірний характер.

Зараз ви читаєте новину «"Зараз виключити "Металіст" з Ліги чемпіонів неможливо" - Селюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути