середа, 12 вересня 2012 13:22

Захисника "Манчестер Юнайтед" на півроку позбавили водійських прав

Захисника "Манчестер Юнайтед" на півроку позбавили водійських прав
Ріо Фердbнанд регулярно перевищував швидкість. Фото: afp.com

Захисник англійського футбольного клубу "Манчестер Юнайтед" Ріо Фердинанд на шість місяців позбавлений водійських прав за систематичне перевищення швидкості. Про це повідомляє видання The Sun.

Камери зовнішнього спостереження за останні п'ять тижнів тричі фіксували як Фердинанд перевищував швидкість на одній і тій самій ділянці дороги. При дозволеної швидкості в 48 кілометрів на годину футболіст їхав на своєму Jaguar XJ зі швидкістю 61 кілометр на годину.

Під час розгляду справи Фердинанд намагався довести суду, що йому необхідний автомобіль, для того щоб відвозити своїх синів у школу. Однак доводи футболіста здалися суду непереконливими.

До цього Фердинанд двічі притягувався до відповідальності за порушення правил дорожнього руху. Захисник "Юнайтед" також дозволяв собі перевищувати швидкість руху.

Ріо Фердінанд виступає за "Манчестер Юнайтед" з 2002 року. За цей час разом з командою захисник п'ять разів перемагав у чемпіонаті Англії і один раз в Лізі чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «Захисника "Манчестер Юнайтед" на півроку позбавили водійських прав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути