середа, 22 лютого 2017 23:44

Захисник "Сельти" розповів, про що говорять у роздягальні команди

Захисник "Сельти" розповів, про що говорять у роздягальні команди
Хоні Кастро shakhtar.com

Захисник іспанської "Сельти" Хонатан Кастро не боїться української зими. Про це вихованець клубу і уродженець Віго розповів журналістам на прес-конференції напередодні матчу проти донецького "Шахтаря" у Лізі Європи.

"Якщо чесно, то думав, що буде набагато холодніше. Зараз температура не надто низька. Особисто у мене гаряча кров, тому все буде добре", - пожартував Хоні.

"Сельта" програла домашній матч "Шахтареві" з рахунком 0:1.

"Матч-відповідь має дуже велике значення. Важливо підійти до нього спокійно. Ми представляємо наш клуб і місто, тому налаштовані змінити хід подій на свою користь.

"Шахтар" - це достатньо цілісна команда. У першу чергу вона сильна нападом. У першому матчі "гірники" реалізували один зі своїх небагатьох моментів. Завтра дуже важливо уважно зіграти з атакувальними гравцями "Шахтаря".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наставник "Сельти" розповів про план на гру з "Шахтарем"

У нас є чіткий план на гру. Ми точно знаємо, що будемо робити. Страждає один — страждають усі, виграє один — виграють усі. Такі слова прозвучать завтра у нашій роздягальні", - сказав Хоні.

Матч-відповідь "Шахтар" - "Сельта" розпочнеться о 22:05 за київським часом. Наш сайт проведете текстову онлайн-трансляцію. Прямий ефір на каналі "Україна".

Зараз ви читаєте новину «Захисник "Сельти" розповів, про що говорять у роздягальні команди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути