понеділок, 01 серпня 2011 09:05

"За розслабленість хтось зверху обов'язково покарає" - Луческу

"За розслабленість хтось зверху обов'язково покарає" - Луческу

Наставник донецького "Шахтаря" Мірча Луческу вважає справедливим результат поєдинку з київським "Арсеналом", в якому його команда вперше втратила очки в нинішньому чемпіонаті. І обіцяє вжити заходів по відношенню до деяких гравців.

"Це була найслабша гра у виконанні нашої команди, - зазначив тренер. - Сьогодні ми не заслужили перемоги. "Арсенал" всю гру бився за результат і за це очко. Ми ж непогано діяли перші хвилин двадцять, до забитого гола, а потім стали потворно ставитися до перспективних контратак, діяли занадто розслаблено.

"Арсенал" зіграв більш агресивно, пресингував вже в зоні нашої оборони. Ми ж захищали мінімальний рахунок і допускали при цьому багато помилок. А за таке хтось зверху тебе обов'язково карає, от і ми були покарані. Сьогодні бажаного результату досягла та команда, яка більше цього хотіла".

За підсумками гри будуть прийняті санкції, обіцяє Луческу.

"Фінансових покарань не буде, а от заміни гравців, можливо, послідують. Я повинен буду задуматися над цим. Кожну гру вигравати неможливо, але, звичайно, ми не розраховували і не повинні були сьогодні втрачати очки. Напевно, гравців дещо розслабив результат матчу "Динамо", яке зіграло внічию з донецьким "Металургом", - констатував наставник.

З початку чемпіонату місце в стартовому складі гірників зайняв голкіпер Олександр Рибка.

"На даний момент Рибка основний голкіпер нашої команди. Пятов недавно відновився і тепер має дочекатися свого шансу і постаратися його використовувати. Поки у мене немає ніяких передумов для того, щоб міняти Рибку", - зазначив наставник.

Нагадаємо, в заключному матчі 4 туру УПЛ донецький "Шахтар" на виїзді зіграв внічию з київським "Арсеналом" (1:1).

Зараз ви читаєте новину «"За розслабленість хтось зверху обов'язково покарає" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути