Ексклюзиви
неділя, 08 грудня 2013 11:01

"За Майдан" - біатлоністки підтримали українців на врученні золотих медалей

"За Майдан" - біатлоністки підтримали українців на врученні золотих медалей
Олена Підгрушна фінішувала з прапором списаним вболівальниками ФОТО: biathlon.com.ua

Перемога української команди стала сюрпризом для кого завгодно, тільки не для самих українок. Юлія Джима і сестри Семеренко привезли Олені Підгрушній невелику перевагу, а потім вже капітан збірної зняла всі питання щодо переможця і ефектно фінішувала з прапором.

"Це легендарний прапор, який проїхав через всю Україну, тому його обписали зверху до низу і справа наліво, - каже Підгрушна. - У кожному місті збиралися вболівальники, писали нам побажання і розписувалися. Я навіть не знаю, яка там кількість автографів. Їх так багато, що нереально перерахувати. Коли ми відзначали 50-річчя Федерації біатлону України, вболівальники подарували нам цей прапор, і зараз він весь час з нами. Я була в захваті, коли у мене з'явився шанс поїхати з прапором на фініш. Збулася моя мрія фінішувати саме з цим прапором. Це символ того, що нас підтримує вся Україна, особливо в ці нелегкі дні. У нас на вулицях Києва йдуть бої, затіваються революції, тому нехай ця перемога послужить об'єднанню нашого народу.

Оскільки мій чоловік - політик (один з лідерів партії "Свобода", Олексій Кайда), я про все дізнаюся з перших вуст, але ми, спортсмени, залишаємося осторонь від політики. Нещодавно він постраждав на вулиці і довго приховував це від мене. Я про це дізналася тільки сьогодні. Нас всі намагаються оберігати від політики, а ми зайвий раз не читаємо новин, і наші близькі нічого не розповідають нам, даючи можливість працювати і робити те, що ми і повинні - показувати результат.

Чоловік став жертвою провокаторів. Є багато людей, які влаштовують ці сутички. Він переживає за долю країни, підтримує людей, а тому не буде відсиджуватися в кабінеті. В один прекрасний момент він опинився в невдалому місці і потрапив під цеглину."

Додамо, що під час нагородження наші біатлоністки вигукували "За Майдан". Вболівальники відповіли спортсменкам "Молодці!". Жіноча збірна України здобула "золото" на етапі кубка світу у Хохфільцені (Австрія).

Зараз ви читаєте новину «"За Майдан" - біатлоністки підтримали українців на врученні золотих медалей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути