понеділок, 08 серпня 2011 19:01

"За красиві очі в збірній ніхто не гратиме" — Блохін

"За красиві очі в збірній ніхто не гратиме" — Блохін

До товариського матчу зі збірною Швеції готується всього 17 гравців. Олег Гусєв та Андрій Ярмоленко з київського "Динамо" не зіграють через травми. Також не допоможе команді Олега Блохіна захисник "Шахтаря" Ярослав Ракицький. За словами наставника збірної футболіста турбує коліно (захисник залишив базу перед початком прес-конференції).

"Я звик до екстремальних ситуацій. Склад на матч проти шведів практично визначений. Хто є в таборі збірної, той і зіграє. Головне-уникнути травм. Інакше навіть не буде ким замінити травмованих виконавців",- сказав наставник.

На збір Блохін викликав двох голкіперів — Андрія Диканя з московського "Спартака" та Олесандра Рибку з "Шахтаря".

"Я планував одне, але в зв'язку з травмами доведеться внести корективи. Швидше за все матч зі шведами розпочне Дикань. А чи буду міняти голкіпера, визначимо протягом матчу. Суперника поки не вивчав. Ми розбирали матч з Францією. Останні 15 хвилин ми провалили".

Також Олег Блохін прокоментував ситуацію з Шевченком та Мілевським.

"Не знаю, що сталося в "Динамо". Сьогодні поговоримо з Мілевським. Якщо він надалі не гратиме за команду, то я перестану його викликати в збірну. За красиві очі в національній команді ніхто не гратиме. Що стосується Шевченка, то в збірній мають бути лідери. З Андрієм ми також поговоримо. Якщо він потягне, то гратиме за збірну, якщо ні, то...Я також колись закінчував".

У Блохіна поцікавилися, чи не планує він створити другу збірну на прикладі Росії.

"(Сміх) У нас немає, кому грати в національній збірній. Другу команду можу сформувати хіба що з журналістів. Це перше. Друге — з ким ми будемо грати?

Нагадаємо, матч проти команди Швеції національна збірна України зіграє в Харкові на стадіоні "Металіст" 10 серпня. Початок зустрічі о 21:00. Трансляція на телеканалі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «"За красиві очі в збірній ніхто не гратиме" — Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути