четвер, 07 листопада 2013 13:23

WBC зобов'язав Віталія Кличка до кінця листопада визначитися з продовженням кар'єри

WBC зобов'язав Віталія Кличка до кінця листопада визначитися з продовженням кар'єри
У Віталія Кличка залишилося не так багато часу, щоб визначитися з кар'єрою. Фото: afp.com

Чемпіона світу з боксу в суперважкій вазі, українця Віталія Кличка зобов'язали визначитися, чи буде він захищати свій титул. Зробити це потрібно до 30 листопада 2013 року. У разі, якщо Кличко-старший вирішить завершити кар'єру, титул оголосять вакантним. Таке рішення прийняла Всесвітня боксерська рада.

Кличко-старший був присутній у Бангкоку на щорічному з'їзді WBC. Саме там Віталій попросив час до 30 листопада, щоб прийняти рішення. Прохання українця було задоволене.

Експерти ж вважають, що 30 листопада Кличко-старший, швидше за все, офіційно оголосить про продовження кар'єри. Свій наступний поєдинок він може провести навесні 2014 проти 35-річного канадця Бермейна Стіверна. Останній є офіційним претендентом на титул WBC.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що торги на організацію поєдинку Кличко-Стіверн перенесені на невизначений термін на прохання Віталія.

Останній раз Кличко-старший виходив на ринг рік тому в Москві проти Мануеля Чарра. Поясом WBC українець володіє з жовтня 2008 року, відібравши його у нігерійця Самуеля Пітера.

Зараз ви читаєте новину «WBC зобов'язав Віталія Кличка до кінця листопада визначитися з продовженням кар'єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути