пʼятниця, 16 вересня 2011 16:32

Вукоєвича назвали Вуйковичем, Мілевський відмовився спілкуватися з пресою

Вукоєвича назвали Вуйковичем, Мілевський відмовився спілкуватися з пресою

Київське "Динамо" розпочало груповий етап Ліги Європи домашнім матчем проти англійського "Сток Сіті". Динамівці зіграли внічию з "гончарами" — 1:1. Рахунок у матчі відкрили гості — на 55-й хвилині відзначився Камерон Джером. Господарі змогли відповісти на 90-й хвилині поєдинку. Це Огнен Вукоєвич врятував "Динамо" від поразки.

А починалося все доволі весело. Приїзд англійського середняка викликав ажіотаж серед київських вболівальників, які майже повністю заповнили 16-тисячний стадіон імені Валерія Лобановського. "Сток Сіті" також не залишився без підтримки вірних фанатів, які зайняли традиційні гостьові сектори. Трибуну відразу завішали прапорами Англії з написами у підтримку своїх улюбленців.

До речі, квитки на гру коштували 60, 80, 120 і 150 гривень. У спекулянтів була своя цінова політика.

Поки команди готувалися до виходу на поле, глядачам оголосили стартові склади. Прізвища гравців "Сток Сіті" стадіон супроводжував свистом.

Як не дивно, курйозна ситуація виникла з прізвищем футболіста "Динамо". Майбутній рятівник киян Огнен Вукоєвич у виконанні диктора, який називав склади команд англійською мовою, став Вуйковичем.

"Сток Сіті" очікувано вийшов на поле напіврезервним складом. Найбільше всі були розчаровані відсутністю новачка "гончарів" Пітера Крауча. Футболіст травмувався у матчі з "Ліверпулем" і залишився в Англії.

Вибір Юрія Сьоміна на гру здивував декого з уболівальників. "Что на поле делает Гармаш? Где Алиев?", - висловлювали своє обурення особливо активні глядачі. Гра Дениса не переконала їх у протилежному.

"Отдайте Ярмоленко и Гармаша в "Кривбасс". Им не место в "Динамо" Киев", - обурювалися фанати після чергового нереалізованого моменту киян.

На 38-й хвилині матчу Артем Мілевський і Камерон Джером вирішили з'ясувати стосунки, але Ґлен Вілан переконав їх продовжити грати у футбол. Незабаром капітан "Сток Сіті" Раян Шоукросс грубо зіграв проти Мілоша Нінковича, за що отримав покарання від головного арбітра матчу. Захисник не сперечався і пішов до динамівця просити вибачення.

У перерві матчу по стадіону оголосили результати перший таймів паралельних матчів Ліги Європи. Як і в Києві, "Ворскла" з "Копенгагеном" голів поки не забили. Таку новину глядачі зустріли радісними оплесками.

Гол Джерома мало не звів з розуму фанів "Сток Сіті", які відразу почали горлати на весь стадіон англійські пісні. Мабуть, "гончарі" вже готувалися святкувати, коли Ярмоленко віддав пас на Вукоєвича, а той послав його у сітку воріт. Сталося це на 90-й хвилині гри. На дві хвилини раніше вболівальники "Динамо" почали масово залишати трибуни стадіону. Гол хорвата змусив їх додивитися матч до кінця.

Після поєдинку журналісти рвали Огнена на шматки. Спочатку Вукоєвич дав флеш-інтерв'ю телеканалу-транслятору матчу, а потім приділив свою увагу іншим репортерам.

"Вы что не знаете, я с прессой не общаюсь," - Артем Мілевський продовжує бойкотувати представників ЗМІ.

Останнім в автобус "Динамо" зайшов Андрій Шевченко. Шева встиг поспілкуватися ще й з англійськими журналістами.

"Сток Сіті" залишив стадіон раніше за "Динамо". Наставник команди Тоні П'юліс стояв біля автобуса і підганяв своїх підопічних. Валлієць вже переключився на майбутній матч із "Сандерлендом" і намагався те саме зробити зі своїми гравцями.

В іншому матчі групи старі друзі "Динамо" — "Бешикташ" розім'явся на "Маккабі" з Тель-Авів — 5:1.

Наступний матч у Лізі Європи кияни зіграють на виїзді якраз проти ізраїльтян. У день гри (29 вересня) Шевченку виповниться 35 років.

Зараз ви читаєте новину «Вукоєвича назвали Вуйковичем, Мілевський відмовився спілкуватися з пресою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути