пʼятниця, 16 вересня 2011 11:59

"Динамо" пропустило ледь не єдину контратаку" - Сьомін

"Динамо" пропустило ледь не єдину контратаку" - Сьомін

Головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін залишився задоволений грою зі "Сток Сіті", як у першому, так і в другому таймах. Про це він заявив на післяматчевій прес-конференції, пише ЛІГАБізнесІнформ.

"Задоволений тим, що не здалися, поступаючись у рахунку. Гру вели правильно. Напевно, треба було трохи збільшити кількість ударів, та й не вистачало агресії після прострілів з флангів. Мали величезну перевагу, але пропустили ледь не єдину контратаку, а у бік наших воріт взагалі був один удар. Але це футбол, а ми будемо слідувати обраному раніше напрямку. Сьогодні удача була не на нашому боці, може завтра буде інакше", - сказав Сьомін, якого цитує прес-служба клубу.

"Не можна недооцінювати цю команду. Подивіться, "Сток Сіті" знаходиться на четвертому місці в таблиці, практично не пропускає в чемпіонаті, зігравши внічию з "Челсі" і обігравши "Ліверпуль". Ми грали з командою, яка добре готова фізично. З англійських команд вони провели більше всіх ігор, стартувавши в Лізі Європи з кваліфікації і не зазнавши поки жодної поразки. Це дуже складний суперник, який добре діє в обороні", - зазначив він.

Нагадаємо, "Динамо" не змогло обіграти "Сток Сіті" на своєму полі. Матч в Києві завершився з рахунком 1:1.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" пропустило ледь не єдину контратаку" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути